Dragan Stojković Piksi

Najverniji navijači: Posle sinoćnjeg poraza one će mu sigurno vratiti osmeh na lice, Piksijeve unuke ovako podržavaju dedu (foto)

Autor:

03.12.2022 16:00

Foto:

Foto:

Selektor naše reprezentacije razočaran je zbog eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, ali mu porodica pruža podršku. Unuke Dragana Stojkovića Piksija ovako bodre dedu



U noći za nama čitava nacija je pomno pratila utakmicu Srbija-Švajcarska i bodrila „orlove“, ali nažalost fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Pročitajte: Drugovi iz detinjstva, sada ljuti rivali - Ko će večeras odneti pobedu?

Getty Images

 

Naši reprezentativci u Dohi imali su veliku podršku svojih bližnjih koji su bili uz njih prethodnih dana, pa je tako i za selektora, Dragana Stojkovića Piksija bila tu porodica, i to u punom sastavu. Supruga Snežana, ćerke Anja, Andrea i sin Marko navijali su sa tribina, ali možda najslađa podrška bila je ona od unuka.

Pročitajte: Iza svakog uspešnog muškarca stoji... Lepotice koje su napravile pometnju u Dohi, koja je bolje obučena? (foto)

Instagram

 

Naime, Piksijeva mlađa ćerka na „Instagramu“ je podelila fotografiju svojih nasledica kako u dresovima reprezentacije bodre dedu.

„Zauvek tvoji najveći navijači deda“, napisala je Anja, a sigurni smo da su selektoru posle sinoćnjeg poraza simpatični mališani izmamili osmeh na lice.  

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading