Nemanja i Anastasija

Olivera Gudelj će pući od muke: Nemanja upoznao Cecu sa ocem, Anastasija presrećna (foto)

Autor:

22.03.2023 10:00

Foto:

Foto:

Otac Nemanje Gudelja upoznao Cecu, svi se pitaju šta će Olivera reći



Anastasija Ražnatović već neko vreme boravi u Španiji kod svog dečka Nemanje Gudelja, a nedavno je u posetu ćerki i njenom izabraniku stigla Ceca sa unukom Željkom.

Fudbaler je buduću taštu ugostio u svom domu u Sevilji, a usledilo je i upoznavanje sa njegovim ocem Nebojšom, prenosi Informer.

Pročitajte Ceca otvorila dušu - Evo šta misli o Gudelju, Anastasiji je sve oprošteno...

Instagram

 

- Ceca se uželela Anastasije, pa je odlučila da je poseti u Španiji. Povela je i unuka Željka i na sedam dana otišla u Sevilju. Nemanja ju je dočekao na aerodromu, pa su se uputili u njegov dom.

Nakon što su se raspakovali i odmorili, otišli su u šetnju po sunčanom danu. Gudelj se potrudio da ih lepo ugosti, ali i da Željku ispuni svaku želju - ispričao je izvor blizak pevačici, te dodao da je Nemanja istog dana organizovao večeru kako bi upoznao Cecu sa svojim ocem.

Pročitajte Svekrva je ne voli, a svekar? Dokaz u kakvom je odnosu Anastasija sa Gudeljovim ocem je pred vama (foto)

Instagram

 

- Nebojša je bio u Kini kada su Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja došle u Srbiju da upoznaju Anastasijinu porodicu. Zato je Gudelj poželeo da i njegov otac upozna Cecu, pa je rezervisao mesto u elitnom restoranu i sve ih odveo na večeru.

Nije imao tremu od upoznavanja roditelja, jer je znao da će Nebojša i Ceca lepo da se slože. Ispostavilo se da je bio u pravu, jer je veče bilo puno smeha. Jedni drugima su upadali u reč i pričali o dogodovštinama, ali i o planovima za budućnost. Nijednog momenta nije bilo neprijatnih situacija.

Posle skoro tri sata provedenih u restoranu, Nebojša je otišao kući, a Ceca, Željko i Anastasija kod Nemanje.

Pročitajte Baš znaju da uživaju - Egzotična destinacija, luksuz i zabava, svi detalji romantičnog putovanja Anastasije i Gudelja (foto)

Instagram

 

Prema pisanju pomenutog medija Gudelj je istog dana spakovao kofere kako bi sutradan uhvatio let za Srbiju zbog priprema.

- Nemanji je bilo žao što mora da ide, ali je u isto vreme bio i srećan što su se videli makar nakratko. Ujutru ga je Anastasija ispratila, a potom organizovala obilazak grada sa Cecom i Željkom.

Obišli su Španski trg u Sevilji, Park Marije Luize, kraljevsku palatu Alkazar, gradsku katedralu, a potom ih je Tasa vodila u tapas bar da probaju španske specijalitete.

Pročitajte Iza svakog uspešnog muškarca stoji... Lepotice koje su napravile pometnju u Dohi, koja je bolje obučena? (foto)

Instagram

 

Šta će na ovo upoznavanje reći Nemanjina majka Olivera svi sa nestrpljenjem iščekuju, budući da se priča da ona i Vanja nisu u dobrim odnosima sa Anastasijom. 

Tome u prilog ide i činjenica da su se pre izvesnog vremena otpratile sa Instagrama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sladja

24.03.2023 22:23

Ma sta bre forsirate mrznju.zbog cega?sto bi olivera mrzela sinovljevu devojku?samo skrece paznju na sebe.glasam za ljubav i divan porodicni odnos