Ceca i Anastasija

Ceca otvorila dušu: Evo šta misli o Gudelju, Anastasiji je sve oprošteno...

Autor:

21.02.2023 12:42

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izjava Cece Ražnatović se komentariše



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u skladnoj ljubavnoj vezi, koja je uprkos trzavicama i neprijateljskim potezima od strane fudbalerove sestre i majke prema njegovoj izabranici uspela da se održi. 

Pročitajte Ima samo 24 godine i stan od 100 kvadrata - Anastasija pazarila luksuznu nekretninu od koje zastaje dah

Instagram

 

S druge strane, Anastasijina porodica mladom paru pruža punu podršku. Budući da Nemanja živi u Španiji, Anastasija tamo često boravi, Ceca je sada priznala koliko joj teško pada razdvojenost od ćerke, kao i šta šta misli o budućem zetu. 

Pročitajte Svekrva je ne voli, a svekar? Dokaz u kakvom je odnosu Anastasija sa Gudeljovim ocem je pred vama (foto)

ATA Images

 

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše - rekla je Ceca i dodala da bi jednog dana volela da vidi svoju ćerku u srećnom braku:

Pročitajte Baš znaju da uživaju - Egzotična destinacija, luksuz i zabava, svi detalji romantičnog putovanja Anastasije i Gudelja (foto)

Instagram

 

- Znam da danas papir mnogima nije važan, ali smatram da je bitno biti u braku, kako bi se supružnici i njihova deca isto prezivali. To, između ostalog, sačinjava jednu porodicu. Zbog dece je bolje biti u braku. Ali svako ima pravo na svoje izbore.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

21.02.2023 14:37

Ali ako fudbaleova majka i sestra nisu zadovoljne suparnicom nema ništa od braka