Anastasija i Nemanja

Hvala ti, Bože: Ceca najsrećnija zbog Nemanje i Anastasije, suze radosnice su tu (foto)

Autor:

20.11.2023 11:01

Foto:

Foto:

Fudbalska reprezentacija Srbije izborila je direktni plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine



Juče je bio pravi sportski dan za našu zemlju. Fudbalska reprezentacija Srbije, iako je remizirala u Leskovcu sa Bugarskom, uspela je da se plasira na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

„Orlovi“ su zasluženi uspeh proslavljali do ranih jutarnjih sati, a kako i ne bi kada će se posle dve i po decenije vijoriti i naša zastava na najprestižnijem evropskom takmičenju u fudbalu.

Ata Images

 

Jedan od najboljih na sinoćnoj utakmici bio je srpski defanzivac Nemanja Gudelj. Iako ga supruga Anastasija nije bodrila sa tribina, njena podrška nije izostala, već je pomno pratila meč preko malih ekrana.

Kada je sudija odsvirao kraj, Cecina ćerka podelila je fotografiju svog muža uz kratak emotivan opis „Moja ljubav“.

Instagram

 

Fudbalska reprezentacija Srbije plasman na Evropsko prvenstvo slavila je do zore

Sa istim žarom navijala je i najveća pevačka diva za svog zeta. Ceca je opravdano izostala sa meča koji se igrao na jugu Srbije, ali je iz automobila pratila svaki trenutak, što je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Instagram

 

„Navija se iz automobila“, napisala je pevačica okačivši fotografiju na kojoj se vidi kako prati utakmicu, da bi po završetku meča napisala: „Hvala ti, Bože".

Pročitajte Kakav povod za slavlje - Anastasija i Nemanja na sedmom nebu

Anastasija i Ceca ubrzo su započele pripreme i uputile se u jedan prestonički restoran gde su sačekale fudbalere i uveseljavale ih pesmom do ranih jutarnjih časova. 

Instagram

 

Atmosferu je dodatno zagrejala supruga Nemanje Gudelja kada se latila mikrofona i zapevala mamin najveći hit „Kukavica“. 

Ceca je uživala cele večeri, dok se Anastasija i Nemanja nisu odvajali jedno od drugog zajedno uživajući u važnom danu za čitavu naciju. Bilo je i pokoje suze radosnice, a kako i ne bi kada su fudbaleri još jednom ispisali istoriju.

Ata Images

 

Podsetimo, Fudbalska reprezentacija Srbije teškom borbom sa susednom Bugarskom izborila je direktan plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. 

Komentari. (0)

Loading