Milena Cvijanović

Osvaja Ameriku: Ćerka Zorana Cvijanovića njegov je ponos, lepotica krenula očevim stopama (foto)

Autor:

17.03.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Zorana Cvijanovića krenula je očevim stopama, i sama sebi krči put uspeha u Americi



Glumac Zoran Cvijanović u srećnom je braku sa suprugom Lanom sa kojom je dobio ćerku Milenu. Milena je glumčev najveći ponos, posebno zbog činjenice da je u tinejdžerskom dobu napustila roditeljski dom i odvažila se da sama sebi krči put uspeha u Americi.

Pročitajte Premijera Stada - Uvodna špica izazvala buru emocija

ATA Images

 

Naime, lepa Milena želela je da upiše prestižni Univerzitet Berkli, a budući da roditelji nisu imali novca da joj pomognu, ona je to sama sebi omogućila i skupila potrebnih 40. 000 dolara. Milena je pokrenula fond na sajtu specijalizovanom za te namene i za dva meseca skupila dovoljno novca za školovanje.

Pročitajte Ćerka Milana iz Žikine dinastije je supruga našeg poznatog glumca - Decenijama su u braku, imaju dvoje dece i nikada se ne pojavljuju zajedno

Kako je i sama navela u eseju koji je pisala, pored osnovih troškova za koje je sakupila novac, roditelji su joj pomogli jer su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige…

Pročitajte Krenula očevim stopama - Ova glumica je ćerka Tanasija Uzunovića, gledali ste je u poznatim serijama (foto)

Ubrzo po završetku studija, ćerka Zorana Cvijanovića se udala za fitnes instruktora Patrika Kraulija sa kojim je već četiri godine u srećnom braku.

Milena i njen suprug žive u Los Anđelesu gde se ona bavi muzikom i glumom i to veoma uspešno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading