Sanja Kužet

Dugo ga je krila: Upoznajte tajanstvenog supruga Sanje Kužet, baš su par (foto)

Autor:

02.03.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suprug Sanje Kužet ne voli da se eksponira u javnosti, a dugo se nagađalo ko je on i čime se bavi



Kada se priča o najpoželjnijim voditeljkama Sanja Kužet se uvek nađe među njima. Iako mnogi uzdišu za njom, voditeljka emisije „Zvezde Granda“  srce je poklonila jednom muškarcu, a dugo se nagađalo ko je on i čime se bavi.

Pročitajte Bez sujete i ljubomore - Ova pevačica bila je talija Sanji Kužet, mnogo joj je pomogla

ATA Images

 

Iako svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti i sa svojim suprugom se retko pojavljuje pred kamerama, Sanja se na jednom gradskom događaju ipak pojavila u pratnji izabranika. Njen partner je Nemanja Živojinović, direktor marketinga jedne automobilske kuće, a u skladnom braku u kome uživaju već neko vreme dobili su sina Strahinju.

Pročitajte Voditeljka Sanja Kužet ostala u senci atraktivne sestre! (foto)

Ata Images

 

Sanja i Nemanja u romansu su prvi put uplovili kao jako mladi, te veza nije potrajala, ali su im se godinama kasnije putevi ponovo ukrstili, a tada je susret bio sudbonosan. 

Pročitajte Iza prelepog osmeha Sanje Kužet krije se velika bol - Prolazim kroz težak period

Ata Images

 

- Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše - otkrila je jednom prilikom Sanja.

- Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja eneregije na sporedne stvari – ispričala je voditeljka. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading