Sanja Kužet

Bez sujete i ljubomore: Ova pevačica bila je talija Sanji Kužet, mnogo joj je pomogla

Autor:

30.01.2023 18:25

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Posao Sanje Kužet cveta, a popularna voditeljka ne krije da joj je ova poznata pevačica bila talija



Sanja Kužet veoma vodi računa o svom izgedu, pre svega o tome kako se hrani. Nije tajna da je popularna voditeljka odlučila da pokrene i svoj biznis i tako je povezala posao i zadovoljstvo. Sanja je, naime, osmislila svoj detoks tretman kako bi pomogla svima onima koji muku muče sa viškom kilograma, ali i onima koji su često izloženi stresu i preko im je potrebna energija da preguraju dan i obaveze završavaju na vreme.

Pročitajte Voditeljka Sanja Kužet ostala u senci atraktivne sestre! (foto)

Boško Karanović

 

- Mislim da je logičan sled događaja bio da uradim jedan „Reliksir detoks“ na šta sam izrazito ponosna. To je jedan program ishrane od voća i povrća koji će vam pomoći da imate makar pola snage kao ja. Istrčala sam polumaraton u svojoj trideset osmoj godini, a da mi je neko rekao to sa mojih dvadeset osam ne bih mu poverovala - objasnila je Sanja za grand.rs.

ATA Images

 

Voditeljka je priznala da su je mnoge kolege i saradnici podržali kada se odvažila da pokrene samostalni biznis, a među njima i Ceca Ražnatović. Ceca je u jednoj emisiji „Zvezde Granda“ rekla da pije Sanjine sokove i da pokazuju fantastične rezultate.

Pročitajte Tuga - Preminuo otac voditeljke Sanje Kužet

Boško Karanović

 

- Istina je da je tada eksplodirala porudžbina. Znate kakav su format „Zvezde Granda“, kada ti ljudi nešto kažu publika im zaista veruje. Uz mene su bili i ostali članovi žirija, Violeta, Ana.. Zaista mogu samo da im se zahvalim. Veoma je važna podrška kada počinjete neki novi biznis. Oni su i dalje konzumenti, ne bi se oni vraćali da ti sokovi zaista ne deluju - ispričala je voditeljka.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading