Ceca i Ana Bekuta

Tektonske promene u Zvezdama Granda: Nakon Sanje Kužet zamenjene Ceca i Ana Bekuta

Autor:

19.02.2024 18:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zvezde Granda ovih dana u drugačijem sastavuPopularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ već godinama privlači veliku pažnju, ali čini se da je to posebno izraženo poslednjih nekoliko meseci.

Nakon što je Sanja Kužet zbog trudnoće napustila voditeljsku poziciju ove emisije, te je dobila zamenu, danas je ponovo došlo do izmena.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Ana Bekuta nije se pojavila na današnjem snimanju "Zvezda Granda", a kao razlog čelnici Grand produkcije naveli su da članica žirija i iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima.

Iz „Grand” produkcije saopšteno je da će pevač Dragan Kojić Keba nakratko menjati Anu Bekutu i preuzeti rad sa njenim kandidatima u narednih pet emisija.

Pročitajte Srce je prelomilo - Marija Šerifović odlukom rasplakala javnost

Takođe, ni Svetlana Ceca Ražnatović danas se nije pojavila na snimanju emisije zbog prehlade, a u njenoj fotelji privremeno će sedeti koleginica Ivana Peters koja joj inače pomaže u pripremi kandidata.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da je Ivana već imala iskustva sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“ nema sumnje da će se odlično snaći na Cecinom mestu.

Komentari. (0)

Loading