Ceca Ražnatović

Odluka je donesena, evo ko će zameniti Cecu u Zvezdama Granda

Autor:

09.04.2024 19:01

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Ceca Ražnatović Zvezde Granda obožava ali danas ipak odsustvuje sa snimanja



Ceca Ražnatović „Zvezde Granda” obožava i nije krila koliko je bila srećna kada je pre nekoliko sezona dobila poziv da bude deo sada već kultnog žirija.

I ova sezona popularnog takmičenja polako se privodi kraju, pa je tako iz emisije u emisiju sve zanimljivije i tenzija raste jer se svi pitaju ko će ove godine odneti titulu pobednika.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Folk diva je sa snimanja pomenutog šou-programa izostala samo jednom, i to nedavno kada je bila bolesna, a sada su stigle vesti da se nije pojavila ni na današnjem zakazanom snimanju.

Iako su se mnogi na trenutak uplašili i zapitali se koji je razlog Cecinog izostanka, mesta za brigu nema - kako prenosi „Blic” u pitanju su ranije zakazane obaveze.

Ceca Ražnatović Zvezde Granda zbog ovoga ne snima

Pevačica se danas nalazi u novoj poslovnoj ulozi, voditeljke „Ceca showa” zbog čega je morala da nađe zamenu za snimajući dan na Košutnjaku.

M.M./ATAImages

 

A ko bi je drugi bolje odmenio nego jedan od omiljenih kolega, Dragan Kojić Keba koji je donedavno sedeo u stolici žirija menjajući Anu Bekutu te je dobro upoznat s kandidatima.

Pročitajte Dugo ga je čekala - Ceca Ražnatović potvrdila srećne vesti

Jasno je da Ceca Ražnatović „Zvezde Granda” jedva čeka ponovo da snima, a to će se desiti veoma brzo te publika neće dugo čekati na njen povratak na male ekrane.

Komentari. (0)

Loading