Ceca Ražnatović

Posle gubitka Anastasijine bebe, Ceca saopštila javnosti veliku odluku

Autor:

08.06.2023 20:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović rođendan neće slaviti, odluka je konačna



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su izgubili bebu, a tužna vest pogodila je i Cecu Ražnatović koja se neizmerno radovala dolasku unuke. 

Instagram

 

S obzirom na to da njeni najmiliji prolaze kroz veoma težak period, Ceca Ražnatović rođendan neće slaviti.

Svoju odluku pevačica je saopštila u najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

- Ove godine taj jubilarni 50. rođendan neću slaviti - rekla je Ceca ne skrivajući tugu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

 

Podsećanja radi, Ceca Ražnatović rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi. Ćerka je učiteljice Mire i mašinbravara Slobodana Veličkovića. Ona, takođe, ima i mlađu sestru Lidiju za koju je veoma vezana.

Pročitajte Anastasija doživela majčinu sudbinu - Ceca sva u crnom prvi put u javnosti, gubitak bebe teško podnosi

Nakon što je završila osnovnu školu, Ceca je vanredno upisala veterinu, a potom je svoj život posvetila muzici. Pevačica iza sebe ima zavidnu muzičku karijeru i vanvremenske hitove koje publika obožava. 

U februaru mesecu Ceca se udaje za Željka Ražnatovića Arkana kome je podarila dvoje predivne dece - ćerku Anastasiju i sina Veljka. Svadba veka prikazana je na televiziji kao serijal pod nazivom Ceca i Arkan. 

Posle Arkanove smrti Ceca se posvetila porodici i karijeri, imala je tek nekoliko partnera, a trenutno je, kako sama ističe, srećna i sama. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading