Ivana Selakov

Presekla: Ivana Selakov pokrenula novi biznis, u budućnosti će se posvetiti ovome

Autor:

26.01.2023 16:00

Foto:

Foto:

Ivana Selakov pokrenula novi biznis, evo o čemu je reč



Karijera Ivane Selakov godinama ide uzlaznom putanjom, ali izgleda da pevačica ima nove ambicije. Naime, kako Informer saznaje, Ivana je odlučila da pokrene novi biznis. Zajedno sa svojim suprugom Peđom Mirkovićem Ivana je uložila novac u dve luksuzne kuće na planini.

Pročitajte Prvi put posle 25 godina Ivana Selakov praznike će provesti ovde!

Luka Šarac

 

- Ivana je, usled pandemije koronavirusa, shvatila da je posao kojim se bavi neizvestan. Zato je sa suprugom kupila imanje, na kom je izgradila dve nekretnine, koje izdaje - ispričao je izvor blizak paru i dodao:

- Obe kuće imaju po tri spavaće sobe i saunu. Ispred je veliko dvorište sa igralištem za decu, ljuljaškama i klackalicama, ali i deo za pravljenje roštilja, kao i bazen.

Pročitajte Sreća Ivane Selakov nikad veća, pevačica podelila divne vesti (foto)

Instagram

 

- Peđa je mesecima bio na Zlatiboru, gde je nadgledao radove, a neretko je dolazila i Ivana, koja se uključila u sve poslove. Ona je lakirala drvene površine, birala nameštaj... Radnicima je u prvi mah bilo nezamislivo da vide pevačicu koja u trenerci rinta. Shvatili su da je žena normalna i da se ne ponaša kao zvezda, iako to jeste - ispričao je izvor i dodao da su vile nazvali po njihovoj ćerki Kruni.

Pročitajte Ovome se nije nadala - Ivana Selakov priznala kakva je postala zbog majčinstva

Instagram

 

- Ime objekata, ali i sve ostalo je u obliku krune - logo na peškirima, sapunima, šamponima... Vodili su računa o najsitnijim detaljima da sve izgleda savršeno. - Zaključio je izvor blizak paru, a da li će muzička karijera biti stavljena u zapećak ostaje da vidimo. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading