Katarina Grujić

Okačila mikrofon o klin? Kaća pokreće novi biznis, nije ni nalik dosadašnjem poslu

Autor:

12.01.2023 09:59

Foto:

Foto:

Karijera Katarine Grujić ne prestaje da se komentariše



Karijera Katarine Grujić ide uzlaznom putanjom. Vrlo brzo posle porođaja pevačica je vratila devojačku liniju i nastavila tamo gde je stala - da niže nastupe i gostovanja, a nedavno je izbacila i novu pesmu. Međutim, izgleda da muzička zvezda ima veće apetite budući da želi da se ostvari u još jednoj profesiji.

Pročitajte Domaćica bez premca - Ovako će izgledati Božić u domu Kaće Grujić i Marka Gobeljića, oduševićete se

Kako Kurir prenosi, Kaća sa svojom sestrom pokreće novi biznis koji se tiče ugostiteljstva.


-  Kaća i njena sestra opredelile su se za ugostiteljstvo i u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice sagradile su luksuznu kuću u planinskom stilu - kaže izvor, i dodaje:

Pročitajte Da se naježiš - Ćerka Katarine Grujić slavi prvi rođendan, pevačicina čestitka nateraće vam suze na oči

Instagram

 

-  Ova kuća je projektovana tako da u njoj može da boravi osmoro ljudi istovremeno. Prostor ima prelep pogled na netaknutu prirodu i dizajnirana je za pravi hedonizam. U ovoj nekretnini koja se izdaje postoji kamin i sauna, veliko luksuzno kupatilo, nekoliko spavaćih soba i prostrani dnevni boravak za odmor. Da bi se boravilo u ovoj kući, po danu treba izdvojiti 300 evra, a u prostoru istovremeno može da boravi osam osoba. Uprkos retro izgledu i planinskom stilu, kuću odlikuju savremena arhitektonska rešenja u materijalu gradnje. Po zamislima Katarine i njene sestre arhitekta je projektovao i dizajnirao ovo zdanje, a u njega je implementirao sve ono što je i njima dvema bitno da imaju kada s porodicom idu na odmor. One očekuju da tu bude posetilaca tokom cele godine, a ne samo dok traje skijaška sezona.

Pročitajte Zavirite u luksuzni stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića - Zapanjujuć pogled i enterijer koji oduzima dah! (foto)

Instagram

 

Pevačica je otkrila kako je došla na ideju da pokrene novi posao:

- Ovo je bila ideja moje rođene sestre, ali sam je ja oduševljeno prihvatila i samo sam je pitala kada krećemo s realizacijom. Vrlo brzo smo se dogovorile o svim detaljima budući da smo veoma slične i imamo gotovo identičan ukus, pa tako nije bilo problema oko toga kako će kuća izgledati. Želele smo da taj prostor poseduje sve ono što je i nama potrebno kada smo na odmoru pa smo tako izgradile kamin, saunu, luksuzno kupatilo, velike komforne spavaće sobe... I sestra i ja imamo primarne profesije, pa će nam ovo biti dodatni izvor zarade, ali nikad se ne zna, možda se biznis i proširi, pa se ceo ovaj kompleks i proširi - ispričala je Kaća, prenosi pomenuti medij.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading