Bred Pit

Finalni udarac: Bred Pit zauvek završio sa Anđelinom, odrekao se poslednje stvari koja ih je vezivala

Autor:

19.01.2023 12:21

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

O novom potezu Bred Pita bruje američki medijiNovo životno poglavlje za Bred Pita je počelo krajem 2022. godine, a situacija se ubrzo još više zahuktala. Holivudski zavodnik je staru godinu ispratio u društvu nove devojke, tri decenije mlađe Ines Ramone, a jedna od glavnih vesti ovog meseca bila je da se više neće baviti glumom. Taman kad ste pomislili da je ovo sasvim dosta noviteta, glumac ponovo iznenađuje.

Pročitajte Zbogom, Holivude! Bred Pit se povlači iz glume, nećete verovati čime će se baviti

Guliver Getty Images

 

Pošto je posle pet godina na sudu pobedio bivšu suprugu Anđelinu Džoli i od sada dele starateljstvo nad decom Bred Pit je izgleda rešio da i ostale stvari uzme u svoje ruke, te da nastavi dalje bez repova iz prošlosti. Naime, prema pisanju američkih medija, Pit prodaje tajno svoje imanje na kome je živeo sa Anđelinom i njihovo šestoro dece do 2016. godine.

Pročitajte Odlučila da progovori - Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, Anđelina iznela stravične optužbe na račun Bred Pita! (foto)

Guliver Getty Images

 

Parnica oko razvoda sa bivšom suprugom i dalje traje, a Pit u međuvremenu želi da se preseli u neku manju nekretninu, takođe u Los Anđelesu.

Imanje kojeg glumac želi da se reši nalazi se u gradskoj četvrti Los Feliz u Los Anđelesu, a procenjuje se na 40 miliona dolara (oko 36,8 miliona evra) i prostire se na četiri hiljade kvadratnih metara. Pored kuće se na njemu nalazi i skejt park, bazen, teniski teren i još mnogo toga.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading