Vesna Joksimović

Konačno je sve jasno: Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, razlog je samo jedan (foto)

Autor:

16.03.2023 21:15

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, ovo je razlog



Željko i Saša Joksimović u skladnim su brakovima dugi niz godina. Saša se oženio pre 14 godina suprugom Nevenom sa kojom ima sina Iliju, a Željko je sa Jovanom sudbonosno „da“ izgovorio dva puta. Najpre na Maldivima 2012. godine, a potom u Beogradu gde su organizovali proslavu i crkveno venčanje.

Pročitajte Deca Željka i Jovane oduševila, Kosta je baš porastao, prelepa fotografija

Miša Obradović

 

Tom prilikom, Vesna Joksimović, Sašina i Željkova majka, otkrila je da se u njihovoj porodici poštuje običaj da majka ne prisustvuje crkvenom venčanju sina, pa stoga nije prisustvovala Sašinom crkvenom venčanju, a za to vreme je obavljala pripreme potrebne za veselje.

Pročitajte Modno usklađeni i na tribinama - Jovana i Željko pružali podršku orlovima, njihov stajling svi komentarišu (foto)

Ata Images

 

- Prvi put sam na crkvenom venčanju sina. Srpski običaj je da majka ne prisustvuje venčanju sinova pa tako nisam bila ni na sklapanju Sašinog crkvenog braka. Veoma sam uzbuđena, ne mogu da se smirim i ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Obično ostajem kod kuće ili pripremam sve u kafani za dolazak mladenaca – izjavila je 2014. godine Vesna.

Pročitajte Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa Minom - Ne mogu da joj budem majka ni drugarica

Miša Obradović

 

O odnosu majke Željka Joksimovića i snaje Jovane često se piše u medijima. U više navrata spekulisalo se o brojnim nesuglasicama, a pevačeva majka je jednom i govorila na tu temu.

- Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca – izjavila je Vesna svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading