Nikola Rađen

Ponosni tata: Rađen proslavio rođenje naslednika kako dolikuje, o snimku svi pričaju (video)

Autor:

16.03.2023 16:45

Foto:

Foto:

Nikola Rađen proslavio rođenje sina, narodnjaci u kafani i veselje do sitnih sati



Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen pre dva dana treći put postao je otac. Njegova supruga Milica rodila je dečaka kome su dali ime Aleksej.

Pročitajte Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić - Trudna mlada blista u raskošnoj venčanici, poznati stigli na gala slavlje (foto)

Instagram

 

- Nema veće sreće, ne postoji lepši osećaj od tog da postaneš otac. To je najlepša stvar u životu. Miličin porođaj je protekao odlično, beba je zdrava, isto kao i Milica. Sutra ćemo saznati kada će izaći iz porodilišta - otkrio je juče Rađen za Informer, i najavio da slavlje tek sledi.

- Još uvek nije bilo slavlja, večeras ćemo organizovati proslavu - rekao je Nikolaa tokom večeri na društvenim mrežama osvanuli su snimci sa najavljivanog veselja.

Pročitajte Dala je sve od sebe - Supruga Nikole Rađena prvi put o njegovim ćerkama i odnosu sa njima

Aleksejev dolazak na svet Nikola je proslavio sa porodicom, prijateljima i kumovima u kafanskom ambijentu uz zvuke narodne muzike. Kako ovakvoj prilici i dolikuje, ponosnom ocu pocepali su majicu, a on je čitavo veče bio van sebe od sreće budući da je muško dete sa nestrpljenjem iščekivao.

Pročitajte Venčanje u Hramu - Kruna ljubavi

Instagram

 

- Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše – izjavio je Rađen nedavno u intervjuu za Gloriju. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading