Nikola Rađen

Ponosni tata: Rađen proslavio rođenje naslednika kako dolikuje, o snimku svi pričaju (video)

Autor:

16.03.2023 16:45

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Nikola Rađen proslavio rođenje sina, narodnjaci u kafani i veselje do sitnih satiProslavljeni vaterpolista Nikola Rađen pre dva dana treći put postao je otac. Njegova supruga Milica rodila je dečaka kome su dali ime Aleksej.

Pročitajte Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić - Trudna mlada blista u raskošnoj venčanici, poznati stigli na gala slavlje (foto)

Instagram

 

- Nema veće sreće, ne postoji lepši osećaj od tog da postaneš otac. To je najlepša stvar u životu. Miličin porođaj je protekao odlično, beba je zdrava, isto kao i Milica. Sutra ćemo saznati kada će izaći iz porodilišta - otkrio je juče Rađen za Informer, i najavio da slavlje tek sledi.

- Još uvek nije bilo slavlja, večeras ćemo organizovati proslavu - rekao je Nikolaa tokom večeri na društvenim mrežama osvanuli su snimci sa najavljivanog veselja.

Pročitajte Dala je sve od sebe - Supruga Nikole Rađena prvi put o njegovim ćerkama i odnosu sa njima

Aleksejev dolazak na svet Nikola je proslavio sa porodicom, prijateljima i kumovima u kafanskom ambijentu uz zvuke narodne muzike. Kako ovakvoj prilici i dolikuje, ponosnom ocu pocepali su majicu, a on je čitavo veče bio van sebe od sreće budući da je muško dete sa nestrpljenjem iščekivao.

Pročitajte Venčanje u Hramu - Kruna ljubavi

Instagram

 

- Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše – izjavio je Rađen nedavno u intervjuu za Gloriju. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading