Gordana Marić

Majka Milana Marića presrećna, otkrila detalje koje niko nije znao: Ta beba je rešila da se rodi

Autor:

20.03.2023 19:57

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Majka Milana Marića ceo život je radila kao vaspitačica i jedva čeka dan kada će u naručju držati i svoje unuče



Roditelji Milana Marića neizmerno su ponosni na sve što je glumac postigao u karijeri, iako je njegov otac želeo da mu sin postane fudbaler.

‒ Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao. Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening.

Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad pa je morao da prekine sa tim sportom – ispričala je jednom prilikom glumčeva majka Gordana, koja je takođe istakla da je Milan divan i pažljiv sin.

Pročitajte Njima je divno sve što ja uradim - Roditelji Milana Marića su njegova najveća podrška (foto)

Instagram

 

Majka Milana Marića u jednom od intervjua otkrila je i da joj je tokom trudnoće sa Milanom dijanostikovana placenta previja.

Ona je tada mogla da ima komplikacije u trudnoći, ali na svu sreću lekari su sve na vreme otkrili i da je rizik bio veliki i za nju i za bebu.

- Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: "Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega" - ispričala je kroz smeh ranije za Kurir Gordana.

Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Milan Marić pomaže ljudima slabijeg materijalnog stanja

Instagram

 

Majka Milana Marića čitav radni vek provela je kao vaspitačica u vrtiću, dok mu je otac radio kao komercijalista i imao je svoju firmu.

- Oboje su sada u zasluženoj penziji - ponosno je istao Milan gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“: Na pitanje Vesne Dedić da li mama i tata gledaju njegove predstave Milan je odgovorio:

- Njima je divno sve što ja uradim.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading