Milan Marić

Njima je divno sve što ja uradim: Roditelji Milana Marića su njegova najveća podrška (foto)

Autor:

17.02.2023 21:15

Foto: Ivana Todorović

Foto: Ivana Todorović

Roditelji Milana Marića neizmerno su ponosni na sva njegova dostignuća



Jedan od najpopularnijih glumaca u regionu Milan Marić, izuzetno je vezan za roditelje, a na društvenim mrežama s vremena na vreme ume da podeli poneku fotografiju iz detinjstva.

Pročitajte Izvor frustracije i bola - Glumac poslao moćnu poruku

Instagram

 

Roditelji Milana Marića neizmerno su ponosni na sve što je postigao u karijeri, iako je njegov otac želeo da mu sin postane fudbaler.

‒ Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao. Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad pa je morao da prekine sa tim sportom – ispričala je jednom prilikom glumčeva majka Gordana, koja je takođe istakla da je Milan divan i pažljiv sin.

Pročitajte Razotkrio se - S kojom zgodnom cicom se provodio do kasno u noć

Instagram

 

- Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje ‒ istakao je Milan svojevremeno.

Pročitajte Nije odoleo - Selfi u neobičnom društvu

Instagram

 

Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji.

Prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ na pitanje Vesne Dedić da li mama i tata gledaju njegove predstave Milan je odgovorio: „Njima je divno sve što ja uradim“.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading