Sećanja

Volim te kapetane moj: Emotivna poruka Dragane Mićalović

Autor: Gloria.rs

06.05.2022 19:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Glumica Dragana Mićalović pokazala je danas koliko joj nedostaje otac Dragan koji je preminuo pre skoro pet godinaKoliko je otac sestara Mićalović bio važna figura u njihovim životima, glumice Dragana i Sloboda često ističu javno. Emotivnom porukom u kojoj je navela - “Volim te kapetane moj”, Dragana Mićalović je pokazala koliko joj otac Dragan nedostaje.

Pročitaj - Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji": Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

Uz fotografiju koju je danas objavila u svom instagram storiju, na kojoj se vidi kako Dragana grli i ljubi oca Dragana koji sedi za stolom, lepa glumica je napisala:

- "Tebe nema da udavam. Ti si moje mezimče!" Volim te kapetane moj.

Instagram

 

Glumac Dragan Mićalović preminuo je 5. juna 2017. u Beogradu u 67 godini. Ostao je zapamćen po izvandrednim pozorišnim ulogama u mnogim predstavama, a radio je kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu. Jedna od najpoznatijih Draganovih uloga bila je rola kamijondžije Kuce u seriji “Srećni ljudi”, a glumio je i u TV serijama “Moj rođak sa sela” i “Bela leđa”.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading