Sanja Marinković

Jednostavna, a tako moćna: Sanja Marinković zablistala na Belom dvoru, kakva haljina (foto)

Autor:

06.09.2023 11:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Haljina Sanje Marinković pravi je izbor za svaku prilikuSvečano predstavljanje novog projekta King's Circle održano je sinoć na Belom dvoru u Beogradu, a među poznatim zvanicama našla se i voditeljka Sanja Marinković

Ata Images

 

Slavna voditeljka važi za damu besprekornog stila, a njene odevne kombinacije su gotovo uvek za čistu desetku. Ovoga puta Sanja je prednost dala stilskom klasiku - maloj crnoj haljini

Pročitajte Moderan, a udoban - Kombinezon Sanje Marinković treba svakoj ženi (foto)

Elegantna haljina Sanje Marinković ima srcoliki izrez i tanke bretele, ističe struk, a potom se lagano širi zbog čega je pravi izbor ukoliko želite da sakrijete stomak i kukove. 

Ata Images

 

 

Sandale boje rubina i neobična bela tašnica dale su poseban pečat celokupnom stajlingu a prelomljene lokne i diskretna šminka su njenu lepotu stavile u prvi plan. 

Ata Images

 

Haljina Sanje Marinković dokaz je da voditeljka ne odustaje od svog stila, o kojem je svojevremeno govorila za magazin Story.

– Koko Šanel je govorila da je najlepše uklopiti svoju garderobu sa svojim mislima.

Pročitajte Srce je ponovo na mestu - Sanja Marinković u najnežnijem zagrljaju, slika govori više od reči

S obzirom na to da se ne odričem entuzijazma ni kad je reč o stilu odevanja, dešavalo mi se da su beogradske ulice pod snegom, a ja u sandalama i bundi, nosim večernju koktel haljinu bez čarapa, i to dok duva ona hladna košava.

Najlepše se osećam kada sebi delujem damski i otmeno bez obzira na vremensku prognozu.

Komentari. (0)

Loading