Anastasija Ražnatović

Privlači sve poglede: Kaput Anastasije Ražnatović je sve što vam treba ove zime

Autor:

11.11.2023 10:00

Foto:

Foto:

Kaput Anastasije Ražnatović je trend sezoneStil Anastasije Ražnatović oduvek je privlačio dosta pažnje. Iako uvek ima onih koji nađu neku manu, uglavnom je najčešće dobijala komplimente na račun izgleda, a ono što ona ima u svom garderoberu mnoge dame žele.

Ipak, jedan komad garderobe koji je Cecina ćerka pokazala na najnovijoj fotografiji posebno se izdvojio pa su se mnoge žene koje je prate na društvenim mrežama zapitale gde mogu da kupe sličan model.

Reč je o kaputu Anastasije Ražnatović koji je garancija da ćete privući sve poglede u gradu.

Instagram

 

Prljavo roze boja ističe ženstvenost, a kroj naglašava struk. Ukoliko ga kao Anastasija uklopite uz mini-haljinu i torbicu u jarkoj boji dobićete outfit sa kojim sigurno morate biti zapaženi.

Pročitajte Kao devojka iz komšiluka - Anastasija Gudelj diktira modu najjednostavnijim stajlingom (foto)

Kaput Anastasije Ražnatović fenomenalno se uklapa kako uz ravne motorke, tako i uz elegantne salonke, pa u zavisnosti od prilike možete odabrati odgovarajuće rešenje, ali šta god da odlučite nećete pogrešiti.

Inače, otkako se udala za fudbalera Nemanju Gudelja, Anastasijin stil je znatno svedeniji, mnogi su primetili, pa se češće odlučuje za jednostavne komade garderobe.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading