Anastasija Gudelj

Ruke Anastasije Gudelj sve otkrivaju, ovako zaista izgleda tek udata žena (foto)

Autor:

13.06.2024 17:33

Foto: Promo

Foto: Promo

Ruke Anastasije Gudelj u prvom planu



Anastasija Gudelj navikla nas je na besprekoran izgled. Bilo da je reč o svakodnevnim ili svečanim prilikama uvek je na visini zadatka.

Iako pažljivo neguje lice i telo, ruke Anastasije Gudelj su se ovoga puta našle na meti komentara.

Magazin Venčanje

 

Na društvenoj mreži Instagram Cecina ćerka rado deli fotografije iz privatnog života zbog kojih mnogi veruju da živi pravu bajku.

Kao svaka elegantna dama od ukusa, Anastasija obraća pažnju na detalje, a u poslednje vreme često eksperimentiše sa noktima. 

Nemanjina supruga se ovoga puta odlučila za savršenu boju laka – nežnoroze nijansu koja je u ovo doba godine veoma popularna, a ni oblik ni dužina nisu zanemarljivi.

Iako su zahvaljujući ovoj prelepoj nijansi njeni nokti odraz ženstvenosti i sofisticiranosti, ruke Anastasije Gudelj su se još iz jednog razloga pomno posmatrale. 

Pročitajte Umesto u mladu, svi su gledali u majku - Ovako je Ceca izgledala na Anastasijinoj svadbi (foto)

Naime, ruke Anastasije Gudelj krasio je diskretan nakit. Za narukvicu poznatog brenda „Cartier”, o kojoj mnoge dame maštaju, izdvojila je više od 4.000 evra, dok se prsten može naći po ceni od 1200 evra. 

Tu je i burma brenda „Bulgari”, a kako se ranije pričalo i pisalo, venčano prstenje je poznati bračni par koštalo 2245 evra. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja Gudelj su krajem maja ozvaničili svoju ljubav, a svečanoj ceremoniji održanoj u samom srcu Beograda prisustvovali su svi članovi porodica Ražnatović i Gudelj.

Atmosfera je bila ispunjena srećom i ljubavlju, a svaki pogled i osmeh prisutnih govorio je više od hiljadu reči. Anastasijin kum bio je Ljubomir Tozev, dok je Nemanji kumovao dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Komentari. (0)

Loading