Anastasija Gudelj

Nova žena: Anastasija došla u Beograd i odmah na sebi promenila ovo (foto)

Autor:

31.08.2023 12:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Anastasija Ražnatović trenutno je u fazi promena, poslednje što je na sebi promenila je...Cecina ćerka Anastasija stala je na ludi kamen i tom prilikom uzela prezime svog izabranika Nemanje Gudelja

Mladi par izgovorio je sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u manastairu Rajinovac u krugu najbližih, dok se gala venčanje očekuje u Španiji sledeće godine.

Instagram

 

Nakon bračnih zaveta, Anastasija i Nemanja pazarili su novi dom koji se takođe nalazi u Sevilji, upravo kao i kuća u kojoj trenutno borave.

Da je mlada pevačica trenutno u fazi promena pokazuje i činjenica da Anastasija sada ima i drugačiju frizuru, a ova novina usledila je odmah po dolasku u Beograd.

Pročitajte Novi dom, ni nalik onom u Ljutice Bogdana - Anastasija i Nemanja se opet sele, lokacija nije mogla biti bolja

Naime, ona je posetila jedan frizerski salon odakle se oglasila na svom Instagram nalogu, pa je nova frizura Anastasije Ražnatović naišla na opšte oduševljenje fanova.

Pevačica se ošišala i izvukla svetlije pramenove, a sudeći po njenom osmehu nema sumnje da je frizura Anastasije Ražnatović bila pun pogodak.

Kako se vama dopada Anastasijin novi stajling?

 

Komentari. (0)

Loading