Ivana Dudić

Ivana Dudić posle raskida tvrdi: Gruba sam i distancirana, nemam vremena da patim

Autor:

16.03.2024 18:15

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Ivana Dudić posle raskida ne pati, makar tako kaže



O ljubavnom životu Ivane Dudić malo znamo, tek poneku informaciju poput one da je raskinula dugogodišnju veridbu pre izvesnog vremena.

Izabranika nikad nije predstavljala u javnosti. Ivana Dudić posle raskida kaže da ne pati, jer za time ne oseća potrebu.

Jovanka Bojković

 

Iako svaki krah emotivne veze nosi tugu, žal za lepim trenucima i patnju, kod lepe glumice to nije slučaj, a nedavno je prvi put govorila na tu temu.

Kako je Ivana Dudić istakla, posle raskida uglavnom nema vremena za tugovanje zbog brojnih poslovnih obaveza, pa tako kroz osmeh kaže da gotovo nikad nije patila za bivšim partnerom.

Ivana Dudić posle raskida tvrdi da je hladna i distancirana

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nemam šta da patim, nemam vremena da patim, zašto biste trošili vreme? Ako se nešto završi, s razlogom se završilo.

Jovanka Bojković

 

- Ako se nešto ne vrati na staro, s razlogom se nije vratilo i nećemo plakati zbog toga. Baš sam onako hladna, distancirana i gruba - rekla je glumica za podkast "Večernjih novosti".

Pročitajte Mnogo je mlađi, čak mu se udvarala - Ivana Dudić otkrila prema kom kolegi gaji simpatije

Iako nije otkrila da li sada postoji neko zbog koga joj srce brže lupa, dramska umetnica očigledno je bivšeg prebolela jer sa osmehom na licu govori o njihovoj ljubavi, ali i razlazu.

Komentari. (0)

Loading