Ivana Dudić

Umesto svadbe kraj ljubavi: Ivana Dudić ponovo solo, niko nije znao da je bila verena

Autor:

08.12.2022 11:11

Foto:

Foto:

Ivana Dudić ponovo je sama, jer je kako pišu domaći mediji lepa glumica odlučila da stavi tačku na svoju emotivnu vezu i veridbu



O ljubavnom životu Ivane Dudić uveliko se pisalo početkom oktobra prošle godine oktobra i to, nažalost, tragičnim povodom. Naime, do javnosti je tada stigla informacija da su glumica i njen tadašnji dečko, dva meseca ranije, tokom izleta na planini Rtanj, doživeli nesreću

Pročitajte Ivana Dudić doživela veliko iznenađenje u emisiji, suze su same krenule

ATA Images

 

Ubrzo zatim, početkom ove godine, kao bomba je odjeknula informacija da je lepa glumica ponovo srećna u novoj emotivnoj vezi. Ivanin novi dečko Miloš nije želeo da bude deo javnog sveta, glumica je to izuzetno poštovala, te sa njim nije pojavila ni na jednom događaju, niti je objavljivala zajedničke slike na društvenim mrežama.

Par je vezu podigao i na veći nivo, verili su se ali o tome javnost ništa nije znala sve do sada kada se saznalo da je Ivana ponovo solo. Kako piše Kurir Ivana je raskinula veridbu sa svojim dečkom Milošem još pre dva meseca.

Pročitajte Ivana Dudić - Ne umem da se šminkam, znam samo da stavim puder, maskaru i iskonturišem lice

Instagram

 

- Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Međutim, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje za oboje da svako krene svojim putem. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju, jer su odlučili sa ostanu u prijateljskim odnosima - navodi dobro obavešten izvor. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading