Ivana Dudić doživela veliko iznenađenje u emisiji, suze su same krenule!

Autor:

24.02.2021 20:00

Foto:

Foto:



Ivana Dudić postala tetka - vest koja je stigla usred snimanja emisije Ivanu je ostavila bez teksta. Glumicu su savladale emocije, a suze radosnice same su krenule. Naime, tokom njenog gostovanja u 'Amidži šouu', voditelj pomenutog programa Ognjen Amidžić prisutnima saopštio je prelepe vesti.

Ivana Dudic, foto: Dalibor Danilovic

- Molim vas za aplauz, Ivana je postala tetka - saopštio je Ognjen, nakon čega se studio prolomio gromoglasan aplauz. Ivana nije mogla da sakrije emocije zbog činjenice da je njen brat postao otac, pa su joj suze ispunile oči.

- Pozdravljam sve moje! Beba ima četiri kilograma i 54 centimetara je dugačka, mnogo sam srećna i radosna! Dajte piće za sve u studiju - pohvalila se ponosna tetka.

Ivana već ima jednu bratanicu, koja je do sada bila centar njenog sveta i koja će sada prvi put morati da deli tetkinu pažnju.

Pročitajte i Ivana Dudić: Ne umem da se šminkam, znam samo da stavim puder, maskaru i iskonturišem lice

Ivana Dudic, foto: Dalibor Danilovic

Otkako sam se vratila iz Hrvatske, ne razdvajamo se. Ima svega godinu i po dana, a već je pravi mali harambaša, na tetku i tatu i manipulator. Svesna je da svet okrećem naglavačke samo zbog jedne njene suze. Ako se kao majka budem ponašala kao što se sada ponašam kao tetka, nadrljala sam – rekla je jednom prilikom glumica za magazin Story.