Neda Ukraden

Bolnu tajnu je dugo čuvala, Neda Ukraden otvorila dušu: Ja sam dobila dete, a on nekretninu

Autor:

27.02.2024 17:31

Foto: Zorana Mandic / ATAImages

Foto: Zorana Mandic / ATAImages

Razvod Nede Ukraden nije bio lak, dugo čuvana tajna izašla na videlo



Pored brojnih kvaliteta kojima može da se pohvali, savršen izgled Nede Ukraden je nešto na čemu bi i mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Iako je uvek bila na meti udvarača, pevačica se samo jednom udavala, a malo ko zna da razvod Nede Ukraden nije bio nimalo lak. 

Zorana Mandic / ATAImages

 

Naime, Nedin muž bio je poznati jugoslovenski reditelj i scenarista Milan Bilbija kome je posle deset godina zabavljanja izgovorila sudbonosno ”da”.

Pročitajte Neda Ukraden je ovu pesmu otpevala pre 27 godina i nikad više, napisala ju je Marina Tucaković

Kada su dobili ćerku, njihovoj sreći nije bilo kraja, a porodično gnezdo tročlana porodica svila je u novom stanu. Uprkos velikoj ljubavi, njihov brak nije opstao, a razvod Nede Ukraden bio je emotivno težak.

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dodelio dete. Od svakog nastupa sam ja ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. 

Treba sačuvati dostojanstvo, pre svega zbog deteta. Ja sam njemu uvek bila prijatelj, ali i on meni. Nikad ne bih dala da neko kaže neku ružnu reč protiv njega.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja najbolje znam koje su njegove mane. Bio je jako dobar čovek, veliki intelektualac, nažalost, u svetu nacionalizma i primitivizma... On se tu nije snašao i patio je zbog toga, ali ja za to nisam kriva.

Pročitajte Bele pantalone i nekako, ali dvodelni beli kupaći?! Neda Ukraden prodrmala žene, kratko i jasno

- Sačuvali smo poštovanje jedno prema drugom. Posle, u drugom braku, doživeo je tešku traumu, nesrećan slučaj, pao je u komu...

U komi je bio četrdeset dana, a ja sam njemu pomagala svim sredstvima. Htela sam da moje dete što više ima oca kojeg mnogo voli, isto kao i on nju - otkrila je nedavno pevačica za Kurir

Andreja Damnjanović

 

Iako je razvod Nede Ukraden bio bolan, bivši partneri ostali su u korektnim odnosima sve do Milanove smrti 2013. godine. 

Komentari. (0)

Loading