Nataša i Srđan

Te tri sekunde nikad neću zaboraviti: Srđana i Natašu zauvek veže velika trauma

Autor:

11.11.2023 17:10

Foto:

Foto:

Trauma Srđana Timarova i Nataše Miljković ne zaboravlja se lako...Jedan od retkih parova koji su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima jesu Nataša Miljković i Srđan Timarov koji su zbog sina Lazara ostali prijatelji.

U njegovo odrastanje i vaspitanje podjednako su uključeni, a trauma Srđana Timarova i Nataše Miljković vezana je upravo za njihovog naslednika.

Luka Šarac

 

Prilikom gostovanja u emisiji „RTS Ordinacija“ glumac je ispričao o čemu je reč.

– Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno.

Pročitajte U totalno drugačijem izdanju - Poznati glumac drastično promenio izgled

To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga – počeo je Timarov.

Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je gurao kamiončić po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega – rekao je Srđan.

Instagram

 

Srđan Timarov i Nataša Miljković traume se još uvek jasno sećaju

– Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i iz njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: “Silazi odmah!“ Bio je 4. septembar.

Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu – ispričao je glumac.

Pročitajte Natašin osmeh krije prerano odrastanje - Oca nikada nije bilo, majka je iz zatvora donosila teške priče, borila se kao lavica

– Ugledao sam ga u krvi do kolena i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim.

U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo.

Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice, nego da ih je nabio u nju – zaključio je Timarov.

Komentari. (0)

Loading