Srđan Timarov

U totalno drugačijem izdanju: Poznati glumac drastično promenio izgled

Autor:

25.10.2022 21:10

Foto:

Foto:

Izgled glumca Srđana Timarova iznenadio sve



Poznati glumac Srđan Timarov, svojom nedavnom objavom na društvenoj mreži Instagram, iznenadio je sve, kada je sa svojim pratiocima podelio fotografije na kojima je totalno promenio izgled. Srđan na pomenutim fotografijama ima dugačku kosu sa šiškama i kapom, dok pozira na motoru. Da li se glumac sprema za još jednu u nizu uloga i novih projekata koje sa sobom nose određene vizuelne promene, koje uvek iznenade pratioce. Jer, iako je glumac poznat upravo po tome da se zbog svojih uloga kostimom  i šminkom prilagođava i menja kako bi verno i uspešno približio i dočarao lik, pratioci su navikli da ga vide u drugačijem i elegantnom izdanju.

Instagram screenshot @srdjantimarov

 

 

 

Pročitajte Srpski Hamilton - Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković je budući automobilski as

 

 

Svojim fotografijama, Srđan otkriva i deliće projekata u kojima učestvuje, pružajući uvid u likove i predstave koje radi, kao što su: "Kerovi" u kojoj igra zajedno sa Aleksandrom Srećkovićem Kuburom u Teatru na Brdu, kao i u predstavi "Edip" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu sa kolegama Milanom Marićem i Natašom Ninković, ali i u predsatvi "Natan mudri", u kojoj tumači lik Sultana Saladina u kojem njegova transformacija na sceni dolazi do izražaja.

Simpatični glumac i bivši suprug voditeljke Nataše Miljković je tokom leta oduševio mnoge pripadnice lepšeg pola, kada je objavio fotografije sa letovanja pokazavši da je u odličnoj formi, pa će možda u nekom narednom periodu glumac dobiti ulogu zavodnika, poput one u domaćoj seriji "Lisice" koja je obeležila njegovu mladost.

Instagram screenshot @srdjantimarov

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading