Srđan Timarov

Srpski Hamilton: Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković je budući automobilski as

Autor:

13.08.2022 18:00

Foto:

Foto:

Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković: ljubav i strast prema četvorotočkašima



Sin Srđana Timarova i Nataše Miljković: neobičan poziv i velik san koji vodi stazama Formule 1. Poznati glumačko-voditeljkski par koji iz zajedničkog braka ima sina Lazara, kojeg zajednički odgajaju iako su se razišli, njihov odnos daje novu nadu da i kada se raziđu, bivši partneri mogu da ostanu u prijateljskim, zdravim i lepm odnosima, a oni su najbolji primer toga. Voditeljka Nataša Miljković koja je u svojoj ranoj mladosti zakoračila u voditeljske vode, emisijom "Teenage TV na Studio B, završila je Fakultet organzacionih nauka, smer međunarodnih odnosa, a magistrirala je u Rimu. Njena profesionalna karijera novinara i voditeljke je počela 1996. godine na televiziji BK. Harizmatična voditeljka je uglavnom vodila informativne emisije jutarnjeg programa na nekoliko različith televizija, koje je na RTS-u imala prilike i da uređuje. Od aprila 2020. godine na televiziji N1 vodi jutranji program "Novi dan", a od 2021. godine na pomenutoj televiziji vodi i uređuje autorsku emisiju "Persona non grata".

Instagram screenshot @srdjantimarov

 

 

Pročitajte Kad te dete iznenadi: Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova šokirao roditelje neočekivanom odlukom

 

Njen nekadašnji partner Srđan Timarov je srpski pozorišni glumac koji je završio glumu na Akademiji u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Svoj glumački debi imao je u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu čiji je bio član, sve do prelaska u Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu 2001. godine. Glumio je u brojnim televizijskim i filmskim projektima, a neki od njih su: "Montevideo, Bog te video", sa ulogom Koste Hadžija, u seriji "Državni posao", ulogom Grofa Serekešija, kao i u seriji "Senke nad Balkanom u kojoj je tumačio Vidoja, kao i mnogim drugim.

Poznati glumac je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju i kratak video sina Lazara na kartingu kako vozi i vežba. Naime, sin poznatog glumca i voditeljke, nedavno je svoje roditelje iznenadio kada je izabrao profesiju kojom želi da se bavi. Naime, kako je njegov otac Srđan Timarov jednom prilikom izjavio, sa sinom je vikendom krenuo da prati, gleda i da ne propušta trke Formule 1, pa su tako svom nasledniku za rođendan poklonili karting automobili kako bi mladi Lazar mogao nesmetano da vežba na stazama i tako bude korak bliže ostavarenju svog sna. I da ima bojazan kada gleda svog sina dok igra fudbal, ali dok je na stazi, ima osećaj kao da baš tu pripada.

Stazama u Monaku, Monte Karlu, Barseloni, Melburnu i Budimpešti, do kojih se dolazi preko karting staza i trka, sanja da se popne na postolje Formule 1, u kojima mu njegovi roditelji pružaju bezuslovnu podršku i prate u stopu na takmičenjima, podržavajući ga na svakom koraku. Pa, je tako mladi Lazar Timarov u proleće otišao na svoj prvi trening pred "grande" trku koja se održavala u Španiji. Koračajući sigurnim korakom ka svom snu.

Instagram screenshot @srdjantimarov

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading