Severina Vučković

Posle toliko tuge, konačno radost: Severina je danas najsrećnija žena

Autor:

20.02.2024 16:40

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sin Severine Vučković danas je razlog njene sreće



Sin Severine Vučković poslednjih nekoliko nedelja bio je glavna tema u medijima, nažalost, nimalo lepim povodom. Nakon što je saopšteno da je starateljstvo pripalo ocu, pevačica je sada potvrdila da joj je sin ponovo vraćen.

Prema pisanju hrvatskih medija, starateljstvo je sada pola-pola, pa Severina ponovo može da provodi mnogo više vremena sa svojim naslednikom.

Profimedia

 

Sin Severine Vučković danas joj je vratio osmeh na lice

Pevačica je danas je posebno srećna što su baš na njegov rođendan njih dvoje zajedno.

- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je otišao od mene iz porodilišta da proslavi svoj rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20.00 i rekla: „Nemojte me buditi”.

U 21.05 probudio me je doktor i rekao: „Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu”. U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu.

Pročitajte Severinin sin jednim potezom pokazao šta misli o majci

- Na mom mobilnom telefonu bila je poruka od Tomice: „Ajmo, hani, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- U 23.05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan, sine... i tebi, hani - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu u opisu fotografije sa sinom, nakon čega su usledile brojne reči ljubavi i podrške.

Pročitajte Ima li kraja - Najnoviji udarac Milana Popovića upućen Severini razbesneo javnost

Inače, Severina je priznala da nije očekivala da će tako brzo biti doneta nova odluka.

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije - izjavila je Severina.

- Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola-pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja.

Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, 'moćne i nemoćne žene' - zaključila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading