Severina

Severina proslavila 52. rođendan, posebna čestitka stigla je od njega

Autor:

22.04.2024 16:01

Foto: Tomislav Kristo/Cropix/Profimedia

Foto: Tomislav Kristo/Cropix/Profimedia

Severinin rođendan proslavljen u krugu porodice i najbližih prijatelja



Regionalna zvezda Severina Vučković juče je napunila 52 godine i taj dan obeležila je kako dolikuje.

Na Severinin rođendan uz nju su, kao i svake godine, bili njeni najmiliji koji su se potrudili da joj ovaj dan učine posebnim, a jedna čestitka se posebno izdvojila.

Miloš Rafailović / ATAImages

 

Osim Severinine majke rođendan su joj ulepšali prijatelji i ostali članovi porodice koji su joj pripremili emotivan video-zapis, a posebno ju je ganulo što je čestitka stigla i od sina njene sestričine Mie, ćerke Severinine sestre Marijane sa kojom dugo ne govori.

Pročitajte Severina otkazala sve nastupe, bolest je baš uzela maha

- Porodica i prijatelji nisu nešto što se podrazumeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svako. Ali u zlu se prepoznaju junaci...

Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me viđali u svim mojim "svetlima", ali su mi bili svetlo i zvezde u kojima se mogu videti - napisala je Seve, pa dodala:

- U ovom videu su mi poželeli samo najlepše želje, ali je moja želja za sledeći rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše, jer život je lepeza ne samo srećnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije.

Mojoj porodici, prijateljima i saradnicima srećan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska, za njih sam znala biti i teška... Hvala im - napisala je pevačica u opisu videa, a sigurni smo da je Severinin rođendan protekao u fenomenalnom raspoloženju.

Komentari. (0)

Loading