Severina

Ponovo srećna: Severina proslavila 51. rođendan gala žurkom, uz nju najvažniji muškarac (foto)

Autor:

21.04.2023 10:00

Foto:

Foto:

Severinin rođendan obeležen je u krugu prijatelja i porodice, pogledajte kako je slavlje izgledalo



Verovali ili ne, Severina Vučković zagazila je u šestu deceniju. Nakon prošlogodišnje spektakularne proslave kada je proslavila jubilarni 50. rođendan, ove godine ponovo je priredila žurku za pamćenje.

Pročitajte Severinina majka povređena, fotografija rastužila javnost

Instagram

 

Hrvatska muzička zvezda okupila je porodicu, najbliže prijatelje i saradnike u jednom zagrebačkom restoranu, a na njenom Instagram profilu zavirili smo na gala slavlje koje je trajalo do kasno u noć.

Ambijent je bio besprekorno dekorisan raskošnim cvetnim aranžmanima. Na stolovima su bile sveće i ciklama ruže, a slučajno ili namerno Severina je nosila haljinu u istoj boji. 

Pročitajte Odluka doneta - Sud Severinu proglasio krivom, ovo je kazna

Instagram

 

Slavljenica je plenila u izazovnoj mini kreaciji koja je isticala njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele upola mlađe koleginice.

Hitovi domaće i strane muzike su se ređali, a onda je Severina uzela mikrofon i zapevala pesmu Elvisa Prislija što su njeni gosti dočekali sa oduševljenjem.

Pročitajte Opustio se malo više - Željko Joksimović u nikad viđenom izdanju, Jovana fotografijom sve otkrila (foto)

Instagram

 

U jednom trenutku stigla je i torta na tri sprata sa pevačicinim fotografijama, a potom je razume se, usledilo duvanje svećica u čemu joj je pomogao sin Aleksandar koji je sve vreme bio uz nju. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading