Milka Mitrović

Ona je rodila medijskog mogula: Majka Željka Mitrovića napunila 83 godine, sin joj priredio nezaboravnu proslavu (video)

Autor:

05.04.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Željka Mitrovića proslavila rođendan, sin joj je priredio...



Vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović ne krije koliko je udela u njegovom uspehu imala njegova majka Milka kojoj je beskrajno zahvalan na svoj podršci koju mu je pružila.

Pročitajte Gala proslava u Monte Karlu i skupoceni pokloni - Kada ćerka Željka Mitrovića slavi 22. rođendan, to izgleda ovako (video)

Boško Karanović

 

Milka drži porodicu na okupu, te se svi radju njenim nedeljnim ručkovima koje ne propuštaju.

I Željkova ćerka Sandra u više navrata je istakla da joj je bakina podrška i te kako značila kada je upisala studije u inostranstvu.

Pročitajte Kraj - Kristina Mitrović ostavila milijardera, Ilija obrisao sve zajedničke slike i javno joj se obratio putem Instagrama

Boško Karanović

 

Dokaz da Mitrovići uživaju u porodičnim okupljanjima imali smo prilike da vidimo sinoć kada je vlasnik Pinka sa supugom Milicom, ćerkom Andreom i njenim izabranikom Šonom posetio majku gde su zajedno proslavili njen rođendan.

Pročitajte Snimak otkrio pravu istinu - Kako se Željko Mitrović slaže sa zetovima, iznenadićete se

Instagram

 

Veselo društvo gostilo se za raskošnom trpezom na kojoj smo primetili tri torte, među kojima i onu sa brojem 83, a nije izostala ni rođendanska pesma.

Sudeći po Milkinom osmehu reklo bi se da je uživala u slavlju, a kako je to izgledalo uverite se i sami. 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading