Andrea Mitrović

Gala proslava u Monte Karlu i skupoceni pokloni: Kada ćerka Željka Mitrovića slavi 22. rođendan, to izgleda ovako (video)

Autor:

01.03.2023 20:00

Foto:

Foto:

Najmlađa ćerka Željka Mitrovića proslavila je rođendan u Monte Karlu, otac oduševio poklonima!



Mlađa ćerka Željka Mitrovića Andrea, danas je proslavila 22.rođendan. Tim povodom čitava porodica se okupila u Monte Karlu, a Željko se potrudio da svojoj naslednici ovaj dan učini nezaboravnim. Osim neizostavne torte sa brojem 22, tu su bile prskalice, kao i baloni u obliku srca, ali i video sa njihovim fotografijama koji je posebno raznežio slavljenicu. Vlasnik ružičaste televizije zabeležio je ove lepe trenutke i podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Kraj - Kristina Mitrović ostavila milijardera, Ilija obrisao sve zajedničke slike i javno joj se obratio putem Instagrama

 

Veselo društvo uz pesmu je slavilo, a onda su na red došli pokloni među kojima smo primetili skupocenu torbicu brenda Hermes kojom je Andrea bila više nego oduševljena.

Pročitajte Bez jake šminke, jednostavno obučena i prirodna - Ćerka Željka Mitrovića okupila bardove glumišta, gromoglasan aplauz (foto)

Instagram

 

Osim majke, oca i sestre, Andreinom rođendanu prisustvovao je i njen dugogodišnji dečko Amerikanac Šon Parnet. Šon je rodom iz Prinstona, a nedavno je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, i izgleda da je i te kako lepo prihvaćen od strane Andreine porodice.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Харалампије

02.03.2023 14:59

И јаој како је лепа. На кога ли је