Severina Vučković

Odluka doneta: Sud Severinu proglasio krivom, ovo je kazna

Autor:

28.03.2023 17:15

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Severina kažnjena nakon sudskog prostupka



Severina će morati da plati kaznu zbog vređanja socijalnih radnica, pošto je postupak pred sudom okončan, a ona proglašena krivom. Ipak, Severina ima pravo i na žalbu.

Pročitajte Severina uzdrmala region, prvi put progovorila o prijateljstvu Milana i Igora - Pomislila sam, Bože...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U presudi se navodi kakva novčana kazna sledi poznatoj pevačici.

- Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Prema optužnici, Severina je vređala socijalnu radnicu "Centra za socijalni rad Maksimir" 14. februara prošle godine, a Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

Hrvatski mediji navode da je u u prijavi stajalo, kako je Severina pozvala Centar za socijalni rad pa "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu". Prema iskazu socijalne radnice, Severina bila gruba u razgovoru sa njom i posovala je.

Pevačica ju je pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku", navela je socijalna radnica i dodala da je pokušala da joj objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

Pročitajte Posle pevačice glumica - Ona je nova devojka Igora Kojića, otac nikada nije hteo da je prizna, a bio je veoma poznat (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Međutim, nju ne zanima što  se kaže, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica, piše 24sata.hr.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Cica

28.03.2023 18:50

Vala mozes im 1000 puta ***** opsovati s obzirom kolika je kazna.Sta je to za nju .Mozes platiti i smijati se.