Severina

Severina uzdrmala region, prvi put progovorila o prijateljstvu Milana i Igora: Pomislila sam, Bože...

Autor:

01.03.2023 10:20

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Posle mnogo vremena pevačica je u emotivnoj ispovesti pričala o privatnom životu, ali i dala svoj komentar na druženje Igora Kojića i Milana Popovića, Severinina ispovest će mnoge šokirati



Druženje Milana Popovića i Igora Kojića i njihova fotografija sa letovanja na kojoj poziraju zagrljeni šokirala je region. Dosta se o tome pisalo, oni su šerovali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali Severina se o tome nije izjašnjavala, sve do sada.

Pročitajte Velika ispovest Milana Popovića - Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Instagram

 

- Nisam se šokirala, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorela - ekskluzivno je za Story priznala Severina.

Profimedia

 

Na konstataciju novinara magazina Story da je razvod od Igora Kojića prošao civilizovano i da je delovalo da je otišao u tišini, ali na kraju ipak nije tako ispalo, kratko je rekla:

- Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading