Severina Vučković

Volela ga je kao nikoga: Severina se sa njim više nikada neće pojaviti na crvenom tepihu

Autor:

25.05.2024 18:57

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Severine Vučković neretko je glavna tema u medijima



Ljubavni život Severine Vučković često se provlačio po medijima, a kako i ne bi kada je najblaže rečeno bio buran i turbulentan.

Hrvatska pop diva bila je verena čak šest puta. Da, dobro ste pročitali, prvog dečka predstavila je ranih devedesetih, a u pitanju je bio njen kolega, Alen Marina, pevač grupe "Kojoti".

Instagram/severina

 

Njihov odnos bio je turbuletan, a ubrzo po objavljivanju veze su se i verili. Ipak, nakon rastanka ostali su u prijateljskim odnosima, o čemu govore i pevačeve izjave na temu bivše ljubavi.

Bila je verena i za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci nakon što je osvanuo čuveni snimak sa jahte na kojem je bila sa bivšim dečkom Milanom Lučićem koga je krila od javnosti jer je bio u braku.

Ubrzo je Seve našla novu ljubav, mladog preduzetnika Matu Čuljka. Razišli su se posle više od godinu dana veze, a iako se spekulisalo da je za to kriva treća osoba, muzička zvezda je to demantovala.

Ljubavni život Severine Vučković obeležio je on

Sledeći Severinin verenik bio je Slavko Šajinović, koji takođe nije uspeo da je odvede pred oltar, jer je njihova veza trajala godinu i po dana, a navodno su se rastali zbog srpskog biznismena Milana Popovića, "kralja bakra".

Profimedia

 

Ljubavni život Severine Vučković svakako je najviše obeležio upravo otac njenog jedinca Aleksandra. Međutim, njih dvoje nisu mogli da funkcionišu, pa su se godinu dana kasnije razišli.

Tada su počeli sudski sporovi između bivših partnera koji traju i dan-danas, pa pevačica neretko preživljava agoniju zbog spora o starateljstvu nad dvanaestogodišnjim naslednikom.

Sreću je Splićanka pronašla kraj mlađeg bivšeg golmana Igora Kojića, za kojeg se udala 2015. godine. Živeli su bajku u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi i ništa nije delovalo da će doći do kraha braka.

Pročitajte Severina otkazala sve nastupe, bolest je baš uzela maha

Svuda su se pojavljivali zajedno, bili podrška jedno drugom, nikada nisu skrivali emocije, sve do momenta dok nisu počele spekulacije da postoje problemi u raju.

Dugo su ćutali povodom ove teme, a onda su zajedničkim saopštenjem otkrili da su stavili tačku na brak i prekinuli svaki kontakt.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi koji je poznaju tvrde da je upravo Kebin sin bio Severinina najveća ljubav, a o razlozima razvoda nikada za medije nisu govorili. 

Komentari. (0)

Loading