Danijela Dimitrovska

Prva fotografija Danijele Dimitrovske sa dečkom, poljubac u vrat i strastven zagrljaj (foto)

Autor:

16.06.2024 21:24

Foto: Anronio Ahel Ata

Foto: Anronio Ahel Ata

Dečko Danijele Dimitrovske na najnovijoj fotografiji sa njom, emocije nikad jače



Nakon razvoda sa Ognjenom Amidžićem, ljubavni život Danijele Dimitrovske brzo je dospeo u žižu javnosti. Nekadašnja manekenka je nedugo posle razvoda otpočela vezu sa nekadašnjim sportistom Jevremom Kosnićem, ali detalje veze ljubomorno je čuvala.

Iako je na svom Instagram nalogu voditeljka „Blic“ televizije i te kako aktivna, kada je privatni život u pitanju, vrlo je diskretna, što znači da su fotografije sa dečkom takoreći nezamislive.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ipak, vlasnica modne agencije odlučila je da podeli intiman trenutak, te je ponesena emocijama podelila sliku sa Jevremom uz kratak opis.

- Leto sa tobom – pisalo je na fotografiji gde dečko Danijele Dimitrovske uživa u njenom zagrljaju i nežno je ljubi u vrat.

Pročitajte Danijela Dimitrovska isklesane trbušnjake dobija bez treninga i izbalansirane ishrane, ovo zaista niste videli do sada

Ako je suditi po poslednjoj objavi, ljubav ovog para nesumnjivo cveta i emocije se više ne mogu sakriti, a Danijela je to konačno poželela da podeli sa svetom.

Podsetimo, detalje romanse svojevremeno je otkrio dobro upućen izvor.

Instagram

 

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom.

To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao...

Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru – istakao je izvor magazina „Story”. 

Komentari. (0)

Loading