Danijela Dimitrovska

Jednom rečenicom potvrdila kraj, Danijela Dimitrovska raskinula sa Jevremom?

Autor:

28.02.2024 19:21

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gde je dečko Danijele Dimitrovske?Prethodnog leta saznali smo da je dečko Danijele Dimitrovske nekadašnji fudbaler Jevrem Kosnić koji je od lepe manekenke mlađi šest godina.

Posle razvoda od Ognjena Amidžića, voditeljka jutarnjeg programa nije govorila o emotivnom životu sve dok u njega nije ušetao zgodni sportista.

Antonio Anhel / Ata images

 

Kada se saznalo da je Danijelino srce ponovo osvojeno, ona je samo jednom govorila o emotivnom partneru, otkrivši da Jevrem ne želi medijsko eksponiranje, što ona poštuje.

Ipak, znatiželjni paparaci mogli su da ih fotografišu na nekoliko javnih događaja, ali već duže vreme ih nigde ne srećemo zajedno.

Da li je Jevrem i dalje dečko Danijele Dimitrovske?

Zato se na društvenim mrežama već neko vreme spekuliše da li manekenka vešto krije krah ljubavne veze ili jednostavno svoju sreću čuva u četiri zida?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dodatne priče o tome da Kosnić više nije dečko Danijele Dimitrovske podgrejala je i ona sama pre nekoliko dana objavivši video-snimak na Instagramu uz začuđujući opis:

Pročitajte Danijela Dimitrovska ima trik kako da razbijete monotoni stajling samo jednim komadom odeće

- Ne znam zašto imam potrebu da, kad ustanem u pet ujutru, šapućem ne bih li nekoga probudila iako sam sama - napisala je zgodna voditeljka.

Baš ove njene reči mnogi su protumačili kao potvrdu emotivnog brodoloma, iako se ona na tu temu još uvek zvanično nije oglasila. Šta je istina, saznaćemo uskoro.

Komentari. (0)

Loading