Tom Kruz

Kakav je to čovek?! Samo što je upoznao decu prelepe Ruskinje, Tom Kruz ju je ostavio

Autor:

22.02.2024 21:45

Foto: Photo by Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

Tom Kruz raskinuo sa lepom Ruskinjom, ovo su detalji



Tom Kruz raskinuo je vezu sa lepom Ruskinjom, Elsinom Hajrovom samo nekoliko dana nakon što je upoznao njenu decu iz prvog braka, prenose svetski mediji.

Iako prekid, koji je on inicirao, ona nije očekivala, razišli su se u miru i ostali u prijateljskim odnosima.

Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images

 

Poznato je da žive u istoj, elitnoj četvrti u Londonu, Najtsbridžu. Stoga se 61-godišnja holivudska zvezda odlučila na tih i miran razlaz dok stvari ne odu predaleko, jer nije spreman na vezivanje.

- Završiti stvari na ružan način bilo bi neugodno ukoliko nalete jedno na drugo u liftu. Među njima nema zamerki i za Toma je njihova veza jednostavno išla svojim tokom - potvrdio je izvor blizak paru za "The Sun".

Tom Kruz raskinuo, spekuliše se da je ovo razlog

O razlozima raskida mediji samo mogu da spekulišu, pa se tako navodi da je glumac osetio da ona vrši pritisak time što ga je upoznala sa decom. Kao druga mogućnost navodi se činjenica da je ona ćerka ruskog političara, što negativno utiče na Tomov imdiž.

 

 

Sad već bivši par upoznao se krajem prošle godine na zabavi u londonskom klubu "Mayfair", gde su ih videli kako se ljube.

Prvih meseci su se sastajali u njenom, deset miliona funti vrednom stanu s prekrasnim pogledom na Hajd-park, koji joj je pripao poslen razvoda od oligarha.

Pročitajte Veza sa Putinom, dijamanti, sud, afere - Ko je nova devojka Toma Kruza?

Glumac je potom počeo da zakupljuje cele restorane kako bi uživali u ljubavi daleko od znatiželjnih pogleda.

Tom Kruz raskinuo je sa Elsinom, a prvi put u javnosti su se zajedno pojavili na važnom dobrotvornom događanju u znak podrške londonskoj dobrotvornoj organizaciji "Air Ambulance Charity", čiji je počasni gost bio princ Vilijam.

Komentari. (0)

Loading