Jelena Perčin

Momčilo pao u zaborav, Jelena Perčin u javnosti sa poznatim muzičarem

Autor:

16.11.2023 12:31

Foto:

Foto:

Ljubavni život Jelene Perčin intrigira javnost



Posle razvoda od Momčila Otaševića ljubavni život Jelene Perčin više nego ikada zanimao je javnost, a nagađanja da li ima novog dečka ne prestaju.

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije" Jelena Perčin i muzičar Ante Gelo navodno su uplovili u emotivnu vezu.

Kako prenosi pomenuti medij, Ante je prošle subote bio u splitskom klubu na nastupu benda "Prva liga", gde se družio s Jelenom i delovali su prisno.

Instagram

 

- Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split mali grad, svi se znaju, a i mesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili ko je s njom. 

Pročitajte  Ljubavni život Jelene Perčin intrigira javnost, ovo je njen prvi muž (foto)

Povukli su se u zadnji deo kluba pa se nisu isticali previše, ispričao je za pomenuti medij izvor koji ih je video kako klub napuštaju zajedno.

O bliskosti između glumice i muzičara u poslednje vreme sve više se šuška i u zagrebačkim kuloarima.

- Da, oni su zajedno već neko vreme i to je sve što ću vam reći - kazao je drugi izvor blizak paru.

Podsetimo, Momčilo Otašević je nedavno govorio o razvodu od koleginice Jelene, sa kojom je bio u braku od 2018. godine. Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, ćerku Mašu (5) i sina Jakšu (3).

Pročitajte Posle razvoda od Momčila Jelena Perčin ponovo srećna, vesti nisu mogle biti lepše

- Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako bolje, tražio sam najbolje rešenje za decu i prema tome se ravnao.

ATA Images

 

- Nisam imao mnogo vremena da olajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promena je ogromna, a deca su na prvom mestu.

 

Komentari. (0)

Loading