Jelena Perčin

Posle razvoda od Momčila Jelena Perčin ponovo srećna, vesti nisu mogle biti lepše

Autor:

16.10.2023 16:12

Foto:

Foto:

Objava Jelene Perčin oduševila pratioceVest da su se Momčilo Otašević i Jelena Perčin razveli potresla je čitav region početkom godine, a od tada je privatni životi dvoje glumaca postao  interesantniji za javnost.

Nagađalo se o njihovim novim ljubavnim partnerima, ali sve je ostalo na nivou spekulacije, a ono što je zasigurno istina je da su se oboje maksimalno posvetili deci sa kojom provode slobodno vreme, čemu svedoči najnovija objava Jelene Perčin. 

Profimedia

 

Ponosna mama je upravo jedan takav momenat podelila na svom Instagram-nalogu kada smo videli fotografiju njene ćerke iz prvog braka Lote Babić, a odmah zatim i razlog za slavlje.

Naime, na pomenutoj fotografiji Lota pozira sa zlatnim peharom koji je osvojila na konjičkom takmičenju, odnosno u preponskom jahanju.

Pročitajte Momčilo Otašević je mnogo izgubio - Ovako izgleda sveže razvedena žena, nova Jelena Perčin (foto)

Lota je pobedonosno držala pehar, a mama Jelena je bila tu da zabeleži ovaj važan momenat. Objava Jelene Perčin oduševila je njene pratioce koji su odmah uputili čestitke na njenu adresu.

Instagram

 

Lota je jahala sa svojim konjem Vedettom von Pferdheimom i ovo nije prvi put da u ovoj disciplini dobija značajno priznanje.

Instagram

 

Inače, glumica je ćerku Lotu dobila u braku sa prvim suprugom Kristijanom Babićem, posle koga se udala za Momčila Otaševića, kome je rodila dvoje dece: ćerku Mašu i sina Jakšu.

 

Komentari. (0)

Loading