Momčilo Otašević

Fatalna glumica za kojom je izgubio glavu: Momčilo Otašević se razvodi zbog ove žene (foto)

Autor:

13.01.2023 13:30

Foto: TV Nova

Foto: TV Nova

Nova devojka Momčila Otaševića je ova glumica



Prethodnih dana glavna vest u medijima je razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin o kome je ona iskreno govorila u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria: 

Pročitajte Bilo je daleko od bajke - Jelena Perčin otkrila razlog razvoda od Momčila, ovo niko nije očekivao

Mirko Savović

 

 

- Glupo je od mene da lažem. Mi se rastajemo. Uvek sam se trudila da ne pričam o svom intimnom životu, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaki raskid je grozan. Užasan događaj i užasan period. Koncentrisana sam da budem što prisutnija i trezvena zbog dece - otkrila je Jelena prošle nedelje za pomenuti list.


O razvodu glumačko-bračnog para šuškalo se u junu prošle godine, a krajem 2022. godine stigle su glasine da se crnogorski glumac viđa sa splitskom glumicom Anom Uršulom Najev, prenosi Story.hr.

Pročitajte Prvi put posle vesti o razvodu - Oglasio se Momčilo Otašević, poručio samo jedno (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.HR 🎥 (@serije.hr)


Kako tvrdi pomenuti medij, iskrice između Momčila i Ane javile su se na snimanju humorističke serije "Kumovi" u kojoj ona igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo tumači lik šarmantnog Janka. Redakcija magazina Story.hr je probala da kontaktira dvoje glumaca za komentar o ovim glasinama, ali se ni jedno ni drugo nisu odazivali na pozive.

Pročitajte Razvod mu baš prija - Momčilo nasmejan u ženskom društvu, kao nov! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)


Ana Uršula Najev završila je splitsku akademiju, a u poslednje vreme bila je angažovana u mnogim predstavama. Na televiziji je debitovala pre nekoliko godina u filmu "Sandra i Marina", a osim toga glumila je sa Radetom Šerbedžijom u "Ribanju i ribarskom prigovaranju".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading