Momčilo Otašević

Godinu dana posle razvoda Momčilo Otašević skupio snage, zbog ovoga je došlo do kraha braka sa Jelenom

Autor:

19.11.2023 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Ispovest Momčila Otaševića o tome kako se osećao posle razvoda od koleginice Jelene Perčin



Ispovest Momčila Otaševića o razvodu...

Deca, posao i prijatelji pomogli su glumcu Momčilu Otaševiću (33) da se brzo sabere posle razvoda od hrvatske koleginice Jelene Perčin. Njih dvoje su u braku bili od maja 2018. i dobili ćerku Mašu (5) i sina Jakšu (3).

- Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rešenje za decu i po tome se ravnao.

Pročitajte Momčilo pao u zaborav, Jelena Perčin u javnosti sa poznatim muzičarem

Nisam imao mnogo vremena da očajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji.

Teško je, promena je ogromna, a deca su sad na prvom mestu.

Luka Barović

 

Ispovest Momčila Otaševića o deci, ljubavi i porodici

Glumac, koji trenutno u Hrvatskoj snima treću sezonu serije „Kumovi”, otkriva da sa ćerkom i sinom provodi onoliko vremena koliko mu okolnosti to dozvoljavaju.

Proteklog leta su doživeli mnogo lepih trenutaka u njegovom rodnom Cetinju.

- Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori.

Dalibor Danilović

 

Trudim se da negujem njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta nedeljno idemo da skačemo na trambulini ili da se penjemo. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo u park da se igramo.

U autu držim rekete za tenis, stoni tenis i badminton i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet.

Pročitajte Momčilo Otašević presrećan: Beba je stigla! (foto)

Jedva čeka zimu i ove godine planira da nauči ćerku da skija pošto je sad već dovoljno velika.

- Obožavam skijanje i mogu da kažem da sam u tome baš dobar. Sigurniji sam na snegu nego u glumi, u kojoj uvek postoji mogućnost da omanem i uradim nešto pogrešno, dok mi se na skijama to još nije dogodilo.

Osim što se trudi da bude dobar otac, Momčilo je i posvećeni ujak dvogodišnjoj Miji i tromesečnom Petru, deci svoje sestre Sanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

- Imao sam najboljeg ujaka na svetu, Dragana Aleksića. Bila je to posebna vrsta ljubavi, on je nas četvoro gledao kao svoju decu.

Kad sam i sam postao ujak, bila je to ogromna sreća i radost, mala Mia je fascinantna pojava, smešno, duhovito i brzo stvorenje koje priča kao navijeno.

Letos se rodio i Petar, baš dok smo mi bili u Crnoj Gori i bili smo često s njim.

Moj Jakša ne zna da izgovori “r”, pa kad god prođe pored mlađeg brata i kaže “Petav”, ja se istopim. I on i Maša obožavaju sestrinu decu, a meni je uloga ujaka jedna od najdražih i najvažnijih u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Komentari. (0)

Loading