Momčilo Otašević

Porodica mu se raspada: Suze Momčila Otaševića u emisiji, glumac se načisto slomio (video)

Autor:

13.01.2023 18:37

Foto:

Foto:

Suze Momčila Otaševića rasplakale mnoge, veoma emotivno



Ma koliko se trudio da privatni život sačuva daleko od medija, Momčilu Otaševiću to ovih dana ne polazi za rukom. Njegov razvod od hrvatske glumice Jelene Perčin puni novinske stupce, a glumac o najbolnijoj temi ne polemiše.

Pročitajte Prvi put posle vesti o razvodu - Oglasio se Momčilo Otašević, poručio samo jedno (foto)

Dalibor Danilović

 

Ipak, gostujući u emisiji kod kolege Božidara Zubera na "E" televiziji govorio je o životu, poslu, a kada je stigao do porodice načisto se slomio. Kada ga je voditelj upitao nešto o sinu Jakši , Momčilo je zaplakao.

printscreen televizija E

 

- Rastužio si me jer obično imam naviku da mu se javim kada dolazim. Hodam po kući, držim male prste i učim ih da naprave prve čvrste korake - rekao je vidno uznemiren Momčilo na televiziji „E“.

Pročitajte Fatalna glumica za kojom je izgubio glavu - Momčilo Otašević se razvodi zbog ove žene? (foto)

printscreen televizija E

 

Pogledajte i sami 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milan

13.01.2023 23:10

Možeš samo da plačeš za prelepom ženom i decom. Nemaš ti pojma šta si izgubio. Nastavi samo da glumiš. Jedno je gluma a život je malo kompleksni... 🏴‍☠️☠️💀

dijana damjanovic

14.01.2023 15:42

Momčilo je dobar glumac...Razod teško pada...ali bolje korektan i zdrav razvod nego loš brak u svakom slučaju...djeca osjete kad nesto ne štima kod roditelja i kupe u sebi...nesretni su...zato uvijek treba izabrati kulturan razvod nego toxičan brak...Jer onda svi trpe svi pate i svi su nezadovlji i nesrecni....