Momčilo i Jelena

Jelena Perčin šokira: Istina je, Momčilo i ja se razvodimo

Autor:

04.01.2023 20:49

Foto: TV Nova

Foto: TV Nova

Momčilo Otašević se razvodi, vest koja je šokirala javnost



Momčilo Otašević i Jelena Perčin su okončali svoj brak, prenosi Gloria.hr. Zagrebačka glumica je u intervjuu za pomenuti list otkrila da se razvodi od devet godina mlađeg supruga i time stavila tačku na višemesečna nagađanja.

Pročitajte Popularni glumac Momčilo Otašević ljubi devet godina stariju koleginicu! (foto)

Goran Katić

 

Na pitanje novinara kako se oseća povodom razvoda od Momčila Otaševića glumica je odgovorila:

- Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Skoncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – rekla je Jelena i dodala da je dobila neizmernu podršku prijatelja, a potom ispričala da li je strah posle svega.

Pročitajte Momčilo Otašević o očinstvu - Sada sam poletniji u svemu jer znam ću na kraju dana videti moju Mašu

Goran Katić

 

- Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako. Nešto ću moći – istakla je Jelena i objasnila šta je kroz ovo iskustvo naučila o ljubavi:

Pročitajte Momčilo Otašević o Jeleni i ćerkici Maši - Stvoren sam za ulogu oca i supruga

Foto: MD

 

- Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.

Podsetimo, Momčilo i Jelena su se venčali 2018. godine, a u braku su dobili dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading