Momčilo i Jelena

Bilo je daleko od bajke: Jelena Perčin otkrila razlog razvoda od Momčila, ovo niko nije očekivao

Autor:

05.01.2023 11:00

Foto: Mirko Savović

Foto: Mirko Savović

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin podigao mnogo prašineRazvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin iznenadilo je javnost. Poznati glumački par odlučio je da posle četiri godine stavi tačku na brak, a zagrebačka glumica je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria otkrila da je istina da se razvodi od devet godina mlađeg supruga.

TV Nova

 

- Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Skoncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece – rekla je Jelena i dodala da je dobila neizmernu podršku prijatelja.

Pročitajte Momčilo Otašević o Jeleni i ćerkici Maši - Stvoren sam za ulogu oca i supruga

Promo

 

Iako o privatnom životu nikada nije volela da priča Jelena je otkrila razlog razvoda od Momčila.

- Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (5)

Loading
Panto

05.01.2023 17:31

Nije se trebao ni zeniti njome!!!

Mira

05.01.2023 23:43

Ispada da je Jelena jedna haotična žena. Ako kaže da u braku nije osetila ljubav, zašto se udavala i u takvom braku rodila dvoje dece? Mala deca, a ona odlučuje da se razvede? Ko bi rekao da je takva *******? Na prvi pogled ne ostavlja takav utisak!

Radic

08.01.2023 18:03

Neodgovoran, Otasevic.

Lily

08.01.2023 18:11

Dakle, barem **** je u početku bio dobar?! Pa, i to nešto vredi....

Mira Radic

08.01.2023 19:43

Neodgovoran, bahat, Otasevic.