Jelena Perčin

Jelena Perčin progovorila o bivšem mužu: Teško je biti u lošem braku, nikada nije bio kod kuće

Autor:

18.02.2024 21:18

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Razvod Jelene Perčin i Momčila Otaševića dogodio se pre godinu dana, glumica je tek sada smogla snage i progovorila o svemu



Sve nas je iznenadio razvod Jelene Perčin i Momčila Otaševića za koji smo saznali u prvim danima 2023. godine.

Glumački par važio je za jedan od skladnijih na javnoj sceni, ali očigledno su samo oni znali šta se dešava u njihova četiri zida.

Mirko Savović

 

U braku su dobili ćerku Mašu i sina Jakšu, koji su i dalje centar njihovih svetova, te je hrvatska glumica otkrila da oni, s obzirom na njihove godine, nisu osetili razvod roditelja.

Iako je bilo izazovno, Jelena se uvek vodila parolom "Bolje dobar razvod, nego loš brak" pa iza sebe ima dva neuspešna braka, ali i više nego dobra razvoda.

Razvod Jelene Perčin bio je jedino rešenje

- Potpuno je bio različit moj prvi razvod od ovog drugog jer je reč o različitim ljudima. Tu je situacija gde možeš da daš svoj maksimum i nadaš se najboljem.

Profimedia

 

- Tu nema pravila. Posledice mogu biti ovakve i onakve, ali ja mislim da je teže biti u lošem braku - rekla je u podkastu "Mame kod Lane”.

- Nama nije velika promena jer je Momo, takav nam je posao, puno ga nije bilo, puno je radio pa u tom smislu nije deci bio šok.

Pročitajte Godinu dana posle razvoda Momčilo Otašević skupio snagu, zbog ovoga je došlo do kraha braka sa Jelenom

- Mislim da je važno, i što mi se pokazalo od početka, ono što je moj stav, da je bitno da postoji komunikacija. Da deca vide komunikaciju među roditeljima i da ona nije patološka.

Po mogućnosti da neke svoje ljutnje, povrede, čovek uspe da stavi sa strane. Staviti stvarno decu na prvo mesto - poručila je Jelena.

 

Komentari. (0)

Loading