Goca Tržan

Goca Tržan iskreno o razvodu: Nisam mogla da naslutim za koga sam se udala

Autor:

18.02.2024 18:43

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan razvod je teško podnela, pevačica nikad iskrenije nije govorila o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi



Goca Tržan pre trinaest godina stavila je tačku na brak sa Ivanom Marinkovićem kome je rodila jedinicu Lenu.

Turbulentan brak i još turbulentniji razlaz, tako se može opisati njihova ljubav. Goca Tržan razvod nije lako podnela, što je i otkrila u emisiji "Balkanskom ulicom" Vesni Dedić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kada je upoznala oca svoje ćerke, pevačica je mislila da je to ljubav za ceo život. Bilo im je prelepo na samom početku, ubrzo je ostala trudna, venčali su se, a onda su naišli prvi problemi.

Posle četiri godine zajedničkog života shvatila je da je bolje da izađe iz odnosa koji postaje sve gori iz dana u dan, a Goca Tržan je razvod teško podnela.

- Jako sam teško podnela gubitak svoje bake i teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebe da oprostim toliku grešku da toliko neke stvari nisam videla - kaže iskreno Goca. 

Goca Tržan dugo nije komentarisala razvod u medijima

- Nisam videla za koga sam bila udata. Vrtela sam samo ja sebi film koji sam samo ja gledala i niko drugi. Mislim da su sve žene sklone tome, ja vrlo - odgovorila je na pitanje šta nije videla.

Boško Karanović

 

- Vrlo smo sklone tome da sebi uvrtimo i da pokrivamo sve greške i da lepimo nalepnice preko svih mogućih rupčaga koje se otvaraju, na sve moguće načine, samo da to spolja izgleda...

Morala sam da naučim da oprostim sebi, kako je moguće da sam ja sebi ovo dozvolila i kako je moguće da sam dozvolila da traje ovoliko dugo, ali završilo se na vreme, pod broj jedan i pod broj dva, naučila sam mnogo iz tog iskustva.

Pročitajte Ona je preminula, ja sam morala da idem da pevam - Goca Tržan o najbolnijem trenutku u životu

- Vrlo sam zahvalna tom čoveku jer mi je dao jednu ozbiljnu životnu školu.

Bez obzira na sve, ja prema njemu ne gajim nikakve negativne ni pozitivne emocije, u stvari više pozitivne nego negativne, pa ja imam dete sa njim, moje dete je moja najveća ljubav.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Da nije bilo njega, možda nikad ne bih imala nju, ja sam nju takvu želela kakva je ona sad, eto on je morao biti taj, ako sam sve ovo morala da prođem da bih nju imala, sto puta bih prošla isto.

Komentari. (0)

Loading