Kristina Radenković

Kristina Radenković mesecima plakala zbog verenika: Nisam mogla da podnesem više

Autor:

18.02.2024 10:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Verenik Kristine Radenković u njen život ušetao je potpuno spontano, njihova ljubavna priča je poput filmskih



Kristina Radenković uživa već punu deceniju u ljubavi sa advokatom Nikolom Radojevićem, sa kojim je dobila dvoje dece, Taru i Rogana.

Popularna voditeljka još nije stala na "ludi kamen" sa izabranikom, pa Nikola ponosno nosi titulu - verenik Kristine Radenković.

F.S./ATAImages

 

Njihova ljubav dokaz je da sudbina zaista postoji. Naime, popularna voditeljka srela je ljubav svog života potpuno spontano - na ulici, dok je on tražio izgubljenog psa, a ona šetala njena dva ljubimca.

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto.

Verenik Kristine Radenković njena je najveća podrška

- Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga, dok sam tražila psa, srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, ostalo je istorija - ispričala je jednom prilikom voditeljka.

Pročitajte Kristinina majka bila je očajna, zauvek je promenila ćerkin život ovom odlukom

Kako je otkrila, na početku veze je veoma teško podnosila razdvojenost od Nikole i često je plakala.

- Moram vam priznati da je bilo jako čudno. Svaki naš susret bio je ljubav na prvi, drugi, treći pogled.

Kad se samo setim da sam prvih nekoliko meseci i plakala ako jedno od nas dvoje ode negde na dva ili tri dana... Nisam podnosila razdvojenost - bila je iskrena Kristina.

Komentari. (0)

Loading